Äntligen… har vi löst problemet med dynförvaring med hjälp av Dryboy skydd för utomhusmöbler. Snyggt, enkelt och praktiskt.

Känner du igen det? De där stora dynorna som flyttas ut och in efter väderlek. Vi har haft våra dynor till utemöbler under sängar, i tvättstugan och nu i vardagsrummet. Vi har också letat efter någon lämplig dynbox men eftersom vi har ganska många och stora dynor till våra utemöbler så krävs det en riktigt stor (och snygg) som dessutom ska ha en bra plats ute.
Läs hela blogginlägget

 

Hemtrevliga utemöbler i en ombonad oas

Sarah i Habo

Sarah (interiorbysarahstrath) är en av många som brukade springa in och ut med dynorna till sina utemöbler från IKEA Havsten – men det blev ett minne blott med de skräddarsydda överdragen för IKEA utemöbler. Dessutom passar den ljusa färgen perfekt till hennes lilla oas och utemiljö.
Läs inlägget
Välj överdrag

Stilren loungegrupp i rotting

Johanna i Lidköping

Johanna (Villa Walden) tröttnade på att släpa dynorna till sina dynor in och ut och beställde sandfärgade överdrag till sin stilrena loungegrupp. Istället för att beställa två överdrag till sina fåtöljer valde hon att låt sy ett som täckte båda.
Soffa Högre Rygg

Lång matgrupp skyddas från regn och rusk

Petra i Stora Köpinge

Petra (brandstationenistorakopinge) hittade inget standardöverdrag som passade till sitt 3,5 meter långa bord med 12 stolar. Hos oss på Dryboy kunde hon beställa ett överdrag som är anpassat just för hennes matgrupp.
Läs inlägget
Matgrupp rak med gavelstolar

 

Soffa Högre Rygg med staplade kuddar

Soffa Högre Rygg med sandfärgad överdrag från Dryboy

Härlig soffa i rotting

Pernilla i Båstad.

Det sandfärgade överdraget är sytt så att det är högre bak än fram och får både bra passform och bättre funktion. Nu slipper influencern Pernilla på CRE8COMPANIES förvara sina kuddar inomhus.
Soffa Högre Rygg

Rund matgrupp i vacker utemiljö

Mott i Umeå

Detta stilrena sandfärgade överdrag skyddar  influencern Motts (umevagen) fina utemöbel skydd från regn och rusk. Med vårt överdrag får matgruppen skydd utomhus hela vintern.
Läs inlägget
Matgrupp rund

Härlig matgrupp med korgstolar

Cecilia i Trelleborg

Cecilia (cessansplace) vill skydda sin vackra matgrupp året runt. Hon valde att beställa ett överdrag som täcker matgruppen hela vägen ner. Nu kan möbeln stå ute utan att slitas av väder och vind.
Läs inlägget
Matgrupp rund

 

Mysig loungesoffa av lastpallar

Anna i Älvdalen

Anna (glesbygdsanna) byggde en loungesoffa i återvunnet material. Det enda problemet var hur hon skulle skydda de många och stora kuddarna från regnskurar. Problemet löstes med ett överdrag från Dryboy.
Läs inlägget
Soffa rak

Lyxig halvmåneformad loungegrupp

Anna i Uppsala

Anna (hemmahosossifullero) ville skydda kuddarna till sin lyxiga loungegrupp. Vi skapade en ny mönstermall för att lyckas sy ett överdrag som sitter perfekt på denna halvmåneformade soffa.
Läs inlägget

 

Loungegrupp i rotting

Anne i Söderhamn

Anne (interiorbyanne) ville slippa släpa alla dynorna till loungegrupp när hon var på landet. Med Dryboys stilrena överdrag kan hon på ett enkelt sätt förvara sina dynor utan att behöva släpa dem in och ut varje gång.
Läs inlägget
Soffa högre rygg

Ju fler, ju trevligare

Jessica i Höllviken

Att uteplatser lämpar sig för stora familjer och många glada vänner är solklart. Den här coola och stora soffan är underbar, och det sandfärgade överdraget skyddar alla dynorna smidigt och snyggt.
Soffa Rak

Fåtöljer med vattentätt, mellangrått överdrag från Dryboy

Loungegrupp precis vid poolen

Tore och Gunilla i Torekov

På ett enkelt och elegant sätt förvaras dynorna för alla fåtöljerna under två överdrag från Dryboy. Inget mer släpande av dynor ut och in, och både möbler och dynor får betydligt längre livslängd.
Fåtölj Rak

Mellangrått sofföverdrag till Soffa Högre Rygg

Teaksoffor på sjöbrygga.

Nils i Växjö

Den här snygga soffgruppen i teak bjuder verkligen in till härliga dagar i detta paradis vid sjökanten. Överdragen från Dryboy följer soffornas konturer från den högre ryggen till dess framkant med en mycket god passform som resultat.
Soffa Högre Rygg

Ute-häng med strålande havsutsikt

Mikael i Karlskrona

Inget mer bärande av dynor ut och in eller ta upp massa plats inomhus. Nu kan Mikael med familj förvara alla dynorna i hörnsoffans största sektion och superenkelt skydda alltihop från väder och vind under överdraget från Dryboy.
Hörnsoffa

Utekök i sten

Platsbyggt utekök i världsklass

Patrik i Onsala

Det här påkostade uteköket har allt och lite till och sätter pricken över i för denna uteplats-dröm. Här tillagas många läckra måltider, och däremellan och året runt är hela köket väl skyddat under ett skräddarsytt överdrag.
Utekök

Grill som används flitigt i ur och skur

Annika i Åsa

Denna klassiska Weber Genesis är nu skyddad från både regn, snö – och fågelskit! Ventilerna i gavlarna hjälper till att minimera kondens. Remmarna på grillens kortsidor fungerar som extra förstärkning vid stormiga dagar på Väst-kusten.

Lummigt Spa-paradis precis vid havet

Falkenbergs Havsbad

Upplevelsen från detta vackra och berömda Spa-hotell är total och härifrån lämnar alla med återvunnen energi och glädje. Vi på Dryboy är stolta och glada för förtroendet att skräddarsy anläggningens överdrag för både soffor, fåtöljer och sol-sängar.
Soffa högre rygg

IKEA Havsten Soffa med utsvängd Karm

Soffan IKEA Havsten med mellangrått, vattentätt överdrag från Dryboy för Soffa utsvängd Karm

En lugn och skyddad oas

Björn i Sävedalen

En mysig lounge-grupp som består av IKEA Havsten soffa och fåtölj. Dryboy-överdragen är sydda för att följa de utsvängda karmarna, och allt som förvaras under förblir torrt och rent.
Soffa Utsvängd Karm

 

 

Grythyttan cafégrupp i trä

Marianne i Göteborg

Dryboy skyddar möbelgruppen året runt i såväl regn som snö. Istället för att behöva förvara sin vackra cafégrupp från Grythyttan inomhus kan Marianne nu låta den stå ute året runt. För att förbättra avrinningen har hon placerat en vanlig trädgårdskorg upp och ner på bordet innan överdraget träs över.
Matgrupp Rund

Torr och fin uteservering för alla hotellgäster

Hotell Uddewalla i Uddevalla.

Tack vare överdragen från Dryboy sparar personalen på hotellet mycket tid på att slippa bära soffdynor ut och in varje dag. De måttsydda överdragen löser även vinterförvaringen av utemöblerna.
Matgrupp Rak

Laddstolpe i skidparadiset

Fjällstugeområde i Åre

Här designades och syddes en riktig specialare: skräddarsydd året-runt kostym för laddstolpe. Även i riktigt utsatt utsatt miljö på kalfjället och i alla väder, skyddar överdrag från Dryboy det man är rädd om utomhus.

Rekordstor restaurangsoffa

Kerstin på Torget i Uddevalla

Den här unika utemiljön är välkänd och populär för alla Uddevalla-bor. Att designa och sy överdraget innebar en smula eftertanke. Resultatet är det största soff-överdraget hittills för Dryboy.
Hörnsoffa

 

Snyggt överdrag till utekök. Skyddar mot väder och vind.

Linn Herbertsson

Linn beställde ett överdrag som sitter perfekt över hennes utekök. Som hon själv uttrycker det “Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle gå att måttbeställa ett överdrag till vårt utekök”. Bekymret med att uteköket tog stryk av väder och vind är nu ett minne blott.
Läs inlägget
Grill och utekök

Snygga överdrag till utemöbler. Linns nya lifehack

Linn Herbertsson

Linn ville slippa släpa alla kuddar till en dynbox och ville utan ansträngning kunna skydda sin soffa, fåtölj och sitt bord. Hon beställde Dryboy-överdrag till alla möbler och kan nu snabbt och lätt dra på dem när regnet kommer.
Läs inlägget
Soffa högre rygg

 

Stilrent överdrag till runt spabad.

Annika i Åsa

Detta stilrena överdrag i färgen sand kommer att förlänga livslängden på Annikas spabadslock samtidigt som det kommer att hålla inne värmen och därmed spara energi.

Dryboy skräddarsytt överdrag som skydd för ditt spabad

Snyggt överdrag till spabad vid havet.

Maria i Västra Frölunda

Marias spabad är vackert beläget vid havet. Väder och vind nöter hårt på hennes spabadslock. Överdraget från Dryboy™ kommer skydda hennes spabad en lång tid framöver.