Sommarkampanj med 15 % rabatt!

Välkommen att beställa ditt skräddarsydda och vattentäta överdrag innan den 25 juni.
Använd Kampanjkod: SUMMER24
(Gäller endast modeller i webb-shopen och kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Skräddarsytt – Vattentätt – Stormsäkert – Enkelt

Det började för några år sedan med skräddarsydda överdrag till privatpersoner och deras utemöbler. Men även företag har behov av lösningar för att skydda det man har utomhus. Regn, snö och kyla i Sverige eller sol, sand och saltvatten i Sydeuropa – behovet finns där oavsett.

Skräddarsytt: genom våra egna skräddare syr vi upp överdragen så att de både sitter bra men även har en snygg design där det efterfrågas.
Vattentätt: genom vår unika behandling av tyget är det helt vattentätt och vi kan med trygghet ge 5 års vattentäthetsgaranti.
Stormsäkert: genom smarta lösningar för att säkerställa att överdragen sitter kvar när det stormar.
Enkelt: genom vår erfarenhet har vi lösningar och tips på hur förenkla hanteringen av överdragen – allt för att spara tid.

Det är produkter som möbler, utekök, spabad, grillar, elstolpar och lådcyklar, helt enkelt allt man vill skydda utomhus.
Se nedan för goda exempel.

Intresserad av att veta mer hur vi kan samarbeta? Kontakta oss:  info@dryboy.se

Utekök 

Utekök, kran, grill, altan, terrass, altan, uteplats

Många utekök byggs i moduler där kunden  väljer kran, grill, placering och kanske till och med tillhörande pizzaugn. Det gör att varje kök blir unikt och kräver skräddarsytt.

Spabad 

spabad, spabadslock, altan, terrass, uteplats

Spabad är en växande marknad där många vill komplettera med ett spabad på sin uteplats. Dock inser allt fler att locket blir utsatt året runt för väder och vind och behöver skyddas.

Restauranger och Hotell 

resataurang, bord, stolar, dukar, dynor, kuddar, altan, terrass, uteplats

Då Dryboy överdrag är helt vattentäta kan man lugnt låta dynor och kuddar ligga kvar under överdragen. Personalen behöver inte släpa in allt varje kväll utan kan ägna sin tid till annat.

Möbelproducenter och möbelåterförsäljare

Loungegrupp, hörnsoffa, fåtölj, kuddar, dynor, altan, terrass, uteplats

Allt fler kunder vill kombinera sin egen loungegrupp med moduler eller matbord med utvalda stolar. Då finns inte längre passande överdrag utan Dryboy skräddarsyr just efter kundens eget val. Dryboy samarbetar med ett antal möbel-aktörer som vill erbjuda överdrag i samband med försäljningen.

Lådcyklar

cykel, lastcykel, elcykel,

Exklusiva eldrivna lådcyklar ersätter bilen för de som bor i storstaden. De får dock inte plats i fastigheten utan står oskyddade utomhus. Återförsäljare och producenter av cyklar inser att skräddarsydda överdrag är en del av leveransen.

Trender och Innovation 

Trender, framtidEgna unika kombinationsval, slippa släpa dynor ut och in, förlänga livslängden, miljövänligt, återvinningsbart. Värderingar, tid och bekvämlighet är faktorer som gör att Dryboy växer. 2023 tar vi klivet ut i Europa.

Ett urval av våra samarbetspartners: