Med Dryboy löser du dynförvaringen.

Äntligen… har vi löst problemet med dynförvaring med hjälp av Dryboy. Snyggt, enkelt och praktiskt.

 

 

 

Känner du igen det?

De där stora dynorna som flyttas ut och in efter väderlek. Vi har haft våra under sängar, i tvättstugan och nu i vardagsrummet. Vi har också letat efter någon lämplig dynbox men eftersom vi har ganska många och stora dynor så krävs det en riktigt stor (och snygg) som dessutom ska ha en bra plats ute.

 

 

 

Därför blev jag jätteglad när Dryboy hörde av sig och ville presentera sina skräddarsydda överdrag som finns i två fina färger –  sober mellangrå och ljust sandfärgad. Vi valde den sandfärgade. Är du osäker på vilken färg som passar bäst hos dig så skickar de gärna tygprover helt utan kostnad.

Båda alternativen är tillverkade i en extra bred Oeko-Tex®-certifierad polyesterväv som är utvecklad för lång hållbarhet och vattentäthet i tuffa förhållanden utomhus. Dryboys tyg också är fritt från farliga kemikalier och PVC, vilket innebär att det kan återvinnas helt.

Det som jag bland annat föll för var att vi kunde placera alla dynor till vår loungegrupp på ett ställe – i soffan. Tanken är alltså att du bara behöver ett överdrag till din soffa, om du som vi har en loungegrupp.

Det gör det väldigt enkelt att både förvara och plocka fram och vi slipper bära och placera ut dessa dynor inne.

Överdraget tar inte stor plats och kan du vika lakan kan du vika ett Dryboy överdrag. Det följer också med en snygg och praktisk förvaringspåse.

Sådär – då är det bara att njuta under markisen och skulle det komma en regnskur så är det bara att plocka fram överdraget igen.
Vill du också beställa ett skräddarsytt Dryboy överdrag?
Du hittar mer info och beställer på www.dryboy.se