Sommarkampanj med 15 % rabatt!

Välkommen att beställa ditt skräddarsydda och vattentäta överdrag innan den 25 juni.
Använd Kampanjkod: SUMMER24
(Gäller endast modeller i webb-shopen och kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Vi skyddar det du är rädd om utomhus

Dryboy™ är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Helst skulle vi sagt att Dryboy™ skyddar din utredning, om bara ordet haft en annan betydelse.

Hållbart, både för dig och för vår miljö

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

All utveckling, design och produktion av Dryboy™ sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. Det finns inget som förbättrar oss mer än möjligheten att få höra av dig, oavsett om det är rådgivning, önskemål, synpunkter eller problem. Skicka gärna ett mail till info@dryboy.se.

Läs om Skräddarsytt