Öppet Köp på skräddarsytt Dryboy t o m den 31 augusti 2019  

För första gången någonsin gör vi något som få gjort tidigare – erbjuder Öppet Köp på en produkt som är helt måttanpassad och skräddarsydd, precis efter din möbel-modell och efter de mått som du mäter upp. Det här är verkligen rätt tillfälle att beställa ett vattentätt överdrag från Dryboy.se®. Vi är så övertygade om att du blir nöjd när du provar ditt nya överdrag hemma hos dig att vi vill erbjuda detta upplägg under en tidsbegränsad period.
 

Gör så här

Välj ett eller flera Dryboyöverdrag bland alla de modeller vi har här på vår hemsida. Mät upp din möbel genom att följa instruktionerna som finns under varje modell. Lägg din beställning före den 1 september så får du automatiskt 14 dagars öppet köp. Passa på nu att bli lika nöjd som våra övriga kunder, med möjlighet att returnera om du trots allt skulle ångra dig.

Till Soffor och Fåtöljer   Till bord och matgrupper 

Behöver du hjälp eller råd? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
031-75 70 700 

info@dryboy.se
 

Villkor för Öppet Köp

  • Öppet Köp gäller beställningar som inkommit före 1 september 2019. Öppet Köp gäller under 14 dagar räknat från den dag då du mottagit överdraget. Endast de överdrag som kan beställas på vår hemsida ingår i kampanjen. Specialbeställningar (så som t ex grillar, utekök och övriga skydd), dvs överdrag som vi behöver skapa nya mönstermallar till, ingår inte i denna kampanj.  
  • Vill du returnera ditt överdrag, maila info@dryboy.se inom 14 dagar efter att du hämtat ut ditt överdrag skickar vi dig en returfraktsedel via e-post. För att snabbt och enkelt kunna hjälpa dig behöver vi namn, adress och ordernummer på den produkt som du vill returnera (fyra siffror följt av tre).  
  • Du bekostar själv returfrakten på 100 kr.  
  • För att få dina pengar tillbaka skall du lämna tillbaka överdraget helt och rent, i originalförpackning. Överdraget får ha provats men inte använts. Överdraget skall vara packat på ett sätt att det anländer till oss oskadat och i originalskick.