Dryboy löser dynförvaringen

Nu är det färdigt med att släpa dynorna till och från utemöbeln. Lösningen heter Dryboy, överdraget som klarar förvaringen på plats. Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av torra dynor varje gång du sätter dig i utesoffan eller vid matgruppen på uteplatsen. Se bilder på hur möbelskydd från Dryboy skyddar en cafégrupp från Grythyttan, en utomhusmatgrupp med runt bord och utomhusstolar som täcks av ett stilrent och vattentätt möbelskydd.

Smidigt Dryboy möbelskydd för Grythyttan cafégrupp

Vinterförvaring möbelöverdrag för Grythyttan cafégrupp

Vi tillbringar en stor del av sommarhalvåret utomhus och för många är smart förvaring av dynor och kuddar till utemöbler ett återkommande problem. Med Dryboy går det att beställa ett måttsytt skyddande möbelöverdrag som passar dina utomhusmöbler, ett snyggt skydd som är både vattentätt och ventilerat. På så sätt kan utemöblernas dynor ligga kvar på altanen över hela sommaren utan bekymmer. Dynorna placeras i utemöblerna, skyddet träs över möbeln och svårare än så blir det inte. En dynförvaring som är både smidigare och snyggare än otympliga dynboxar eller dynlådor som tar plats i trädgården.

– Vår övertygelse är att människor vill investera i kvalitet för att behålla vad de redan köpt. Slit och släng är ute, nu vill vi behålla det vi tycker om längre. Dryboy hjälper till med att låta utemöbeln vara lika snygg år efter år, på sommaren som dynförvaring och på vintern som möbelskydd, förklarar Henric Roldin, en av medgrundarna till företaget bakom Dryboy.

Garanterat vattentätt skydd för utemöbler

Nyckeln till varför Dryboy gör sådan nytta som skydd för förvaring handlar om sömnadstekniken. Möbelöverdragen sys utan sömmar som vetter uppåt, vattnet har ingenstans att tränga igenom och detta gör produkten garanterat vattentät. Den speciella tillverkningsmetoden är unik i Europa. Genom att väva tyg på en bredd av 280 cm går det att producera skyddande möbelöverdrag helt utan sömmar på ovansidan. Dryboy lämnar en garanti på hela fem år, även det unikt för branschen.

Skräddarsytt för alla önskemål

Sedan Dryboy kom i produktion för drygt två år sedan har marknaden skjutit i höjden, och det är konsumenternas önskemål som driver på. Det som började med att i stort bara gälla möbelöverdrag för dynor på altanen gäller i dag även utekök, hela möbelgrupper, laddstolpar för elbilar och spektakulära trädgårdstomtar – det finns inga gränser annat än fantasin för vad som behöver skyddas från regn, fukt, snö och solens strålar.

En hållbar lösning

Produktionen är inriktad på att lämna så litet ekologiskt avtryck som bara möjligt. Resttyger används till att sy förvaringspåsar till Dryboy och paketen till kund skickas med brunt omslagspapper i stället för kartong.

– Allt är 100 procent återvinningsbart. Vi producerar våra möbelskydd med så små ekologiska avtryck som är möjligt – kombinerat med snygg design som ger ett sobert intryck, menar Henric Roldin.

Framtiden är redan här. Kundernas efterfrågan spänner över fler områden vilket kräver nya mönstermallar för nya kreativa former på utomhusmöbler och mycket mer. I takt med den ökande efterfrågan har Dryboys produktbud på skyddsöverdrag vuxit till att inkludera vattentäta skydd för laddstolpar utomhus och överdrag för lådcyklar.

Noggrann tillskärning för runt bord

Stora utvecklingsområden för Dryboy är grill och utekök, för många en viktig del av utelivet på hemmaplan. Med fler och fler förfrågningar från kunder som vill hitta lösningar för att skydda sina utomhusmöbler jobbar Dryboy ständigt för att överträffa kundernas förväntningar och skapa nya mönstermodeller. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och möbelöverdrag.
Soffor och fåtöljer >