Dryboy löser dynförvaringen

Nu är det färdigt med att släpa dynorna till och från utemöbeln. Lösningen heter Dryboy, överdraget som klarar förvaringen på plats. Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av torra dynor varje gång du sätter dig i soffan eller vid matgruppen på uteplatsen.

Smidigt Dryboy för Grythyttan cafégrupp

Vinterförvaring för Grythyttan cafégrupp

Vi tillbringar en stor del av sommarhalvåret utomhus och att förvara alla dynor och kuddar på ett smart sätt är för många ett återkommande problem. Med Dryboy går det att beställa ett måttsytt överdrag som passar ens egen möbel, och som är både vattentätt och ventilerat. På så sätt kan dynorna ligga kvar på altanen över hela sommaren utan bekymmer. De placeras i en av utemöblerna och skyddet träs över möbeln och allt är klart.

– Vår övertygelse är att människor vill investera i kvalitet för att behålla vad de redan köpt. Slit och släng är ute, nu vill vi behålla det vi tycker om längre. Dryboy hjälper till med att låta utemöbeln vara lika snygg år efter år, på sommaren som dynförvaring och på vintern som möbelskydd, förklarar Henric Roldin,en av medgrundarna till företaget bakom Dryboy.

Garanterat vattentätt

Nyckeln till varför Dryboy gör sådan nytta som skydd för förvaring handlar om sömnadstekniken. Överdragen sys utan sömmar som vetter uppåt, vattnet har ingenstans att tränga igenom och detta gör produkten garanterat vattentät. Den speciella tillverkningsmetoden är unik i Europa. Genom att väva tyg på en bredd av 280 cm går det att producera överdrag helt utan sömmar på ovansidan. Dryboy lämnar en garanti på hela fem år, även det unikt för branschen.

Skräddarsytt för alla önskemål

Sedan Dryboy kom i produktion för drygt två år sedan har marknaden skjutit i höjden, och det är konsumenternas önskemål som driver på. Det som började med att i stort bara gälla överdrag för dynor på altanen gäller i dag även utekök, hela möbelgrupper, laddstolpar för elbilar och spektakulära trädgårdstomtar – det finns inga gränser annat än fantasin för vad som behöver skyddas från regn, fukt, snö och solens strålar.

En hållbar lösning

Produktionen är inriktad på att lämna så litet ekologiskt avtryck som bara möjligt. Resttyger används till att sy förvaringspåsar till Dryboy och paketen till kund skickas med brunt omslagspapper i stället för kartong.

– Allt är 100 procent återvinningsbart. Vi producerar med så små ekologiska avtryck som är möjligt – kombinerat med snygg design som ger ett sobert intryck, menar Henric Roldin.

Framtiden är redan här. Kundernas efterfrågan spänner över fler områden vilket kräver nya mönstermallar för nya kreativa former.

Noggrann tillskärning för runt bord

Stora utvecklingsområden för Dryboy är grill och utekök, för många en viktig del av utelivet på hemmaplan. Med fler och fler förfrågningar från kunder som vill hitta lösningar för att skydda sin inredning jobbar Dryboy ständigt för att överträffa kundernas förväntningar och skapa nya mönstermodeller. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och överdrag.
Soffor och fotöljer >